Marton Zsolt illegalitásba akart vonulni?

Törölte Facebook oldalát, miközben mindenki azt találgatta, melyik városvezetőt vádolják drogozással. Aztán visszajött.

Senki sem fog lemondani, mert nem tudják, kiről van szó – hangzott el a vélemény, miután Czeglédy Csaba bejelentette, 48 órát ad a drogozó fideszes városvezetőnek a lemondásra, különben nyilvánosságra hozza az állítólagos bizonyítékokat.

Ment is a találgatás gyorsan, amikor – a bejelentés után olyan két órával – észrevettük, hogy Marton Zsolt alpolgármester Facebook oldala eltűnt, a helyén az alábbi kép fogadott minket.

facebook marton

Bele is nyugodtunk, hogy Marton kivonult a közösségi oldalról, gondoltuk, elege lett a sok rajongóból. De a csütörtöki közgyűlés közben újra aktív lett az oldal. Délelőtt 10 óra után jelent meg a Nyugat.hu címoldalán az ominózus videó, Czeglédy a közgyűlésben 11 óra körül jelentette be, hogy Lazáry Viktor alpolgármestert gyanúsítják a drogozással.

 

Délután két óra körül aztán Marton újra megjelent a Facebookon, és a közgyűlés alatt már aktívan élte a virtuális közösségi életet.

 

Azt nem tudni, hogy mindez kapcsolatban volt-e a bejelentéssel. De az biztos, hogy izgalmas egy nap volt.

 

3 hozzászólás “Marton Zsolt illegalitásba akart vonulni?” bejegyzéshez

  1. Különös viselkedés lehetett ez Marton Zsolt részéről, mármint a közösségi oldalról saját maga törlése, majd visszalépése, valmi oka lehetett erre, hogy mi az biztosan kiderül rövidesen.
    Lazáry is érdekes, ő elébe ment a vizsgálatoknak, valami kiszivárgott felé? – nincs az a kincs amiért megúszhatná, az példa értékű minta lenne a fiatalok kokainozásához, ill. kábitószerezéséhez.

  2. Semmi értelme ,nagyon elszabadult a gyűlölet a maszop ,meg a másik banda részéről,fölösleges vergődniük hiszen a bizalmat rég elveszítették a nép előtt.
    Akkor is ha vajmi kevés valóság is van a hazudozásaikban.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.