Jelentsd be Viktor! Jelentsd be kérlek!

Azt hiszem, ha igaz a városi pletyka, ez lesz a nyár sztorija. A Falco leigazolta Magyarország harmadik legjobb centerét (Báder Márton és Keller Ákos után). Szerződtette azt az irányítót, aki Szlovéniában kétszer volt MVP. Kálmán Lászlót pedig, hogy ne haragudjon annyira, mert a pályán nem számítanak rá, kinevezte Gráczer György segítőjének.

Ezek a tények. Körülbelül egy hete.  A városi pletyka arról szól, hogy azért nem jelentik be, mert Lazáry Viktor sportért felelős alpolgármester szabadságon van. Lazáry Viktor nyaral.

Így ott bassza meg az a több ezer szombathelyi kosárrajongó, aki azért most már szeretne valamit tudni…

Viktor amúgy imádja a sajtótájékoztatókat, egy-egy világraszóló bejelentés kapcsán többet beszél, mint a játékosok, edzők, ügyvezető együttvéve.

Szóval: gyere haza Viktor, jelentsd már be!!!

lazárynyaral1

 

Ui: Ha a tájékoztatón valaki elsüti, a Lazáry Viktor szabadságát szakította meg az esemény kedvéért szófordulatot, akkor isten bizony Kiszel Tünde fehérnemű bemutatót szervezek az alpolgármester háza elé.

Vagy életet ment valahol?

lazarynyaral2

BRÉKING! A Falco holnap kettőtől sajtótájékoztatót tart, Lazáry Viktort pedig jazz koncerten láttuk. Mindjárt be is montázsoljuk egy szaxofon mögé.